• +31 (0)652698675
  • info@europesbestsecurity.nl

Werken als beveiliger omgeving Rotterdam en Den Haag

Als u wilt werken als beveiliger omgeving Rotterdam en Den Haag, dan biedt Europe’s Best Security een afwisselende werkplek waarin uitdaging en verantwoordelijkheid centraal staan. Daardoor kunt u zich als optimaal ontwikkelen als handhaver in de beveiligingsbranche. EBS is een gerenommeerd en alom gewaardeerd beveiligingsbedrijf dat professionaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan.

Werken als beveiliger Rotterdam Den BoschAls u wilt werken als beveiliger in Rotterdam en Den Haag, dan heeft EBS een aantal passende vacatures voor u beschikbaar. Werkzaam zijn als beveiliger vereist een hoge mate van zelfstandigheid, inzicht en verantwoordelijkheid. U bent immers hét aanspreekpunt als het aankomt op het garanderen van een veilig werk en woonomgeving. Of dat nu binnen een bedrijventerrein of kantoorpand is, of tijdens een groot evenement. Bij EBS kunt u tevens werken als persoons- of VIP-beveiliger in de omgeving Rotterdam en Den Haag.

Daarnaast behoort ook het preventief waarborgen van de veiligheid in de samenleving tot het takenpakket. Europe’s Best Security werkt dan ook nauw samen met zowel de politie als de overheid. Professionaliteit en het innemen van een vertrouwenspositie spelen daarbij een grote rol. Als u bij EBS werkzaam bent als beveiliger, functioneert u in een afwisselende werkomgeving waar er voldoende mogelijkheden zijn om door te groeien.

Werken als beveiliger bij EBS in Rotterdam en Den Haag

Binnen onze organisaties hebben we een grote diversiteit aan opdrachtgevers uit alle branches. Hierbij kunt u denken aan het beveiligen van objecten, personen en terreinen. Europe’s Best Security heeft dan ook altijd diverse aantrekkelijke vacatures in de beveiligingsbranche beschikbaar als u wilt werken als beveiliger omgeving Breda. Dit kan gaan om objectbeveiliging, het handhaven van de orde in openbare gebouwen, of het begeleiden en veiligstellen van vooraanstaande personen.

Als u de opleiding MBO-2 beveiliger heeft afgerond, biedt Europe’s Best Security een uitdagende werkplek. Ons team bestaan uit gedreven professionals die de veiligheid van objecten, eigendommen en personen altijd voorop stelt. Dat geeft u de mogelijkheid tot een mooie ontwikkeling in de beveiligingsbranche. Of dat nu gaat om het beveiligen van bedrijventerreinen, winkelcentra of evenementen. EBS biedt daarbij uitstekende marktconform voorwaarden te midden van een professionele en gerenommeerde organisatie.

Als u wilt werken als beveiliger in de omgeving van Rotterdam en Den Haag bent u bij Europe’s Best Security dan ook van harte welkom. Binnen een gespecialiseerd team krijgt u alle kans om uzelf te ontwikkelen als vakkundige beveiliger in diverse vakgebieden. Neem vrijblijvend contact met ons op of solliciteer direct op één van onze beschikbare vacatures.