• +31 (0)652698675
  • info@europesbestsecurity.nl

Vacatures als beveiliger in Rotterdam en Den Haag

Bij Europe’s Best Security bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar vacatures als beveiliger in Rotterdam en Den Haag. EBS biedt een uitdagende werkomgeving waarin u als beveiliger onderscheidend te werk kunt gaan. Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf hebben we altijd diverse vacatures beschikbaar als u een baan als beveiliger zoekt omgeving Rotterdam en Den Haag. Werken in de beveiliging biedt veel uitdaging en afwisseling.

Daarnaast waarborgt u in een goed samenwerkend team een optimale veiligheid. Of dat nu gaat om persoonsbeveiliging, het beveiligen van bedrijventerreinen en kantoren of ter ondersteuning van politie en overheid. Ook openbare handhaving en buurtpreventie is een vakgebied wat toebehoort aan de beveiliging. Daarbij staan verantwoordelijkheid en het innemen van een vertrouwenspositie uiteraard centraal.

In alle gevallen is een beveiliger hét aanspreekpunt als het gaat om het beveiligen van personen en eigendommen. Steeds vaker speelt beveiliging een grote rol in de samenleving. Ook het bedrijfsleven maakt meer en meer gebruik van deze diensten. Niet alleen op bedrijventerreinen of in kantoren, maar ook winkelcentra en grote evenementen willen de veiligheid van haar cliënten én de directe omgeving kunnen waarborgen. Bij EBS vindt u dan ook diverse vacatures als beveiliger in en rondom Rotterdam en Den Haag.

Vacatures beveiliger bij Europe’s Best Security in Rotterdam en Den Haag

Vacatures beveiliger Rotterdam Den BoschEBS heeft een groot aantal diensten en projecten op het gebied van beveiliging in haar portefeuille. Of dat nu gaat om VIP of persoonsbeveiliging of portiersdiensten. Daarnaast weet ook de overheid het specialisme van Europe’s Best Security te waarderen. Het waarborgen en preventief bewaken van de veiligheid in de samenleving is dan ook één van de kerntaken van EBS.

De vacatures beveiliger in Rotterdam en Den Haag bieden dan ook een professionele werkomgeving. Als u in het bezit bent van een MBO-2 diploma beveiliger bieden de vacatures als beveiliger bij EBS omgeving Rotterdam en Den Haag u veel kansen. In een professioneel en ervaren team krijgt u alle kans om uzelf op dit vakgebied te kunnen ontwikkelen. Of dat nu gaat om een functie als object beveiliger of verantwoordelijk bent voor de handhaving en beveiliging binnen kantoorgebouwen, hotels of winkelcentra.

De vacatures beveiliger van EBS in Rotterdam en Den Haag bieden u altijd voldoende afwisseling én uitstekende arbeidsomstandigheden. Tezamen met een ervaren en verantwoordelijk team draagt u bij aan de veiligheid in en rondom Rotterdam en Den Haag. Als u interesse heeft in één van de vacatures beveiliger van Europe’s Best Security in Rotterdam en Den Haag, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of uw sollicitatie direct indienen via onze website.