• +31 (0)652698675
  • info@europesbestsecurity.nl

Portiersdiensten en Deurbeveiliging

Portiersdiensten en Deurbeveiliging door Europe’s Best Security

Als een van de belangrijkste beveiligingsadviseurs en geaccrediteerde bedrijven in Nederland en België, is Europe’s Best Security bijzonder trots op onze samenwerking met enkele van de grootste beveiligingsbedrijven in het land. Als toonaangevende beveiligers zijn de portiersdiensten van Europe’s Best Security zijn overal in het land te vinden en werken wij voor prestigieuze klanten zoals:

Securitas, Stuffers Bewaking, International Security Agency, Synsec Security en vele anderen. Omdat ieder bedrijf zijn eigen identiteit en specifieke criteria heeft, begrijpen we hoe belangrijk het is om elke individuele deurbeveiliger/portier op elke locatie aan te passen. Door onze aandacht voor detail kunnen we de personeels- en professionele managementexpertise bieden om onze klantenactiviteiten te verbeteren en de klantervaring te vervullen.

Gecertificeerde portiers van Europe’s Best Security

Al onze portiers zijn volledig gecertificeerd conform de laatste wetgeving en worden nauwgezet gecontroleerd door het Management team om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn met de prestatieniveaus en de dienstverlening van onze deurbewakingsservice. Onze medewerkers ondergaan allemaal regelmatig gestructureerde interne trainingsprogramma’s die de nationale branchevereisten ruimschoots vervangen, zodat we de moderne, slimme, beleefde en benaderbare deurcontroleur kunnen leveren die een verdienste is voor uw bedrijf.